Vi presenterar Microsoft 365

Erik Wismén på Wismen Media AB utanför Kontorshotellet i Mullsjö
Erik Wismén utanför kontoret i Mullsjö

Vi är oerhört glada och stolta över att få titulera oss som en officiell lösningsleverantör åt Microsoft. I och med detta har vi också möjlighet att bli återförsäljare av det populära Microsoft 365. Vår IT-konsult Erik Wismén berättar mer.

I takt med att våra webbhotell och molntjänster vuxit fram har 365 legat lite vilande. Vi har mer eller mindre väntat på det rätta läget att börja erbjuda hela denna lösningen till våra kunder. Det är ett stort ansvar och ett helt unikt affärsområde för oss. Men, nu i 2021 har vi äntligen blivit godkända Microsoft Partners och står redo för utmaningarna som detta för med sig.

Framförallt så ser vi ett ökat behov av att erbjuda alternativ till våra mejlservrar för den mer avancerade användaren. Utöver andra mejlservrar ingår också Word, Excel, Teams och många fler programvaror. Även onlineversioner av dessa tjänster ingår. Varje enskild licens inkluderar 1 TB med lagring i molnet.

Mer information om affärsområdet finner ni här. Hoppas att vi hörs och kan diskutera lite 365, eller någon av våra andra tjänster! Ring mig på 036-777 04 65 eller mejla erik@wismenmedia.se.