Articles

Här har vi samlat svaren på några vanliga frågor

Använda e-postklient

Att använda en egen e-postklient är självklart fullt möjligt. Här har vi listat våra rekommenderade serveruppgifter för olika e-postklienter. Inställningarna avser anslutning med IMAP vilket

Läs hela guiden >

Vi skickar en faktura varje kvartal på så många av dina avtalade månadskostnader som möjligt. Konsultarvode och mindre löpande kostnader faktureras alltid runt den 25:e varje månad. På den fakturan sammanställer vi löpande kostnader i form konsulttimmar, domäner med mer.

I nuläget erbjuder vi endast faktura. Däremot finns det goda möjligheter att välja hur du vill få din faktura levererad. Vi erbjuder i första hand e-postfaktura men även e-faktura och brev.

Vid brevfaktura tillkommer en administrationsavgift på 29 kr per faktura.

Det går inte att ändra faktureringsintervall för tjänster så som Microsoft 365, webbhotell och eventuella tilläggstjänster. Orsaken till detta är att våra avtal löper kvartalsvis om inget annat är överenskommet.

Din domän kommer automatiskt att förnyas på utgångsdatumet om vi inte mottagit en uppsägning innan detta datum. Vid förnyelse är beställningen bindande och kan inte avbrytas.

Ni kan själva skicka in en ansökan till oss genom att fylla i detta formulär. Vi kommer därefter att genomföra flytten/transfer så snart som möjligt. Domänen kan ni därefter se i kundzonen. Om inget annat är överenskommet tillkommer en fast avgift per domän som flyttas. Kontakta oss för mer information.

en_GBEnglish (UK)